Profielabeelding van Bianca Zwinkels

Over Bianca

Mijn naam is Bianca Zwinkels en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Voor mij zijn de juiste voeding, mindset en beweging dé sleutel tot een gezonde leefstijl. Als jij lekker in je vel zit, zit je lekkerder in je omgeving.

Achtergrond

Wielrennen, mtb, shorttrack en langebaan schaatsen waren mijn (wedstrijd) passies. Na een auto-ongeluk in 2001 besloot ik het roer om te gooien en volledig te focussen op voeding, beweging en mindset. Inmiddels heb ik vele mensen mogen begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Ik help je om op plezierige wijze gezonder, fitter en zelfverzekerder te worden. Alles draait om balans, jij geeft veel energie én blijf je zelf ook in balans? Samen kijken we naar wat bij jou past, stuur je een berichtje?

Specialiteit

Mijn specialiteiten zijn 1 op 1 coaching gericht op voeding en mindset. Voeding is 80% van je resultaat, bewegen 20%. Ik bied op een laagdrempelige manier groepsworkouts aan. Via de social media van Fitclub013 kan je aanhaken wat bij je past, of neem alvast contact op.

Als trainer ben ik in te huren voor clinics en workouts. Met samenwerken, boksen of bootcamp als speerpunt.

Diploma's

  • Gecertificeerd (sport)voedingscoach sinds 2001 i.c.m. Herbalife Nutrition
  • Pink Boxing Tilburg (2015-2019 trainer en eigenaar)
    Functioneel training (2016)
  • Zwanger en Fit (2016)
  • AALO - Fitness Master en Personal Trainer
  • Fitness Docent 1 - 2
  • AALO Cycle docent
  • AED en reanimatie

Stel een vraag aan Bianca

reageert binnen ± 6 uur

PERSOONLIJKE FITCHECK MET FITPLAN

Inzicht krijgen in je voeding, wat gaat goed en kan beter begint met een Fitcheck en fitplan. Hierbij doen we een meting van je interne waardes, een korte presentatie over voeding en gezondheid, een korte voedingsanalyse en ontvang je persoonlijke tips met een kleine proeverij.

Je wordt er altijd wijzer van en mocht je nieuwsgierig zijn we hebben een try out pakket voor slechts een tientje. Neem je zelf direct contact op?

FITCHALLENGE by Fitclub013

VOEDING - MINDSET - BEWEGEN

Zit je niet lekker in je vel en heb je even een zetje in de goede richting nodig?Heb je te weinig energie? Kan het allemaal wel wat strakker?Wil je wel maar lukt het je niet alleen?

Dan is de Fitchallenge speciaal voor jou:* Zet je eigen doel en doe met ons mee* Fitcheck met fitplan* Tips voor voeding en mindset* Iedere week een live outdoor workout* Meting van je interne waardes* Zowel live als online te volgen* Leuke prijzen te winnen

80% nutrition en 20% sports = 100% mindset