Over Bianca

Mijn naam is Bianca Zwinkels en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en kan je coachen op sport en voeding. Voor mij zijn de juiste voeding en beweging dé sleutel tot een gezonde leefstijl. Lekker in je vel zitten en van je lichaam houden. Dat is het gevoel dat ik iedereen wil meegeven


Achtergrond

Schaatsen, wielrennen, shorttrack en lange baan schaatsen waren mijn (wedstrijd) passies. Na een auto-ongeluk in 2001 besloot ik het roer om te gooien en volledig te focussen op voeding en sport. Inmiddels heb ik mezelf met diverse opleidingen en cursussen ontwikkeld tot een ervaren coach en trainer. Dagelijks help ik met heel veel plezier mensen om gezonder, fitter en zelfverzekerder te voelen.

Specialiteit

Mijn specialiteiten zijn gewichtsbeheersing en (voedings)coaching. Als zelfstandig trainer heb ik mijn eigen werkwijze en lever ik altijd maatwerk.

Wij hebben een super hippe locatie aan de Goirkekanaaldijk 211-08 op industrieterrrein Kraaiven. Ook is hier Fitclub013 gevestigd. Wij geven onder andere Pink Boxing, de leukste total body workout van Tilburg, alleen voor dames. Boksen als middel om fit te worden!

Small group en Personal training behoord tot de mogelijkheden.

Diploma's

- Gecertificeerd (sport)voedingscoach sinds 2001

- AALO Fitness Docent 1 - 2
- Fitness Master en Personal Trainer
- AALO Cycle docent
- AED en reanimatie

- Pink Boxing

- Functioneel training (2016)

- Zwanger en Fit (2016)

PERSONAL TRAINING

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan
* In jouw buurt op de locatie die jij prettig vindt
* Wekelijkse trainingen op maat  (in overleg)
* Verzekerd van resultaat

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied:

* Gratis intakegesprek
* Voedingsschema’s op maat
* Virtueel eetdagboek met wekelijks feedback
* In veel gevallen gedekt door zorgverzekering

Pink Boxing Tilburg

Pink Boxing Tilburg is een nieuwe work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Al met al een totale conditietraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slechts het middel. Maar wel een fantastisch middel!! Wil jij instructeur worden of wil je meedoen met de Pink Boxing trainingen? Kijk dan verder op https://tilburg.crossbit.nl/