Over Bianca

Mijn naam is Bianca Zwinkels en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Voor mij zijn de juiste voeding, mindset en beweging dé sleutel tot een gezonde leefstijl. Als jij lekker in je vel zit, zit je lekkerder in je omgeving.

Achtergrond

Wielrennen, mtb, shorttrack en lange baan schaatsen waren mijn (wedstrijd) passies. Na een auto-ongeluk in 2001 besloot ik het roer om te gooien en volledig te focussen op voeding, beweging en mindset. Inmiddels heb ik vele mensen mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Ik help je met veel plezier om gezonder, fitter en zelfverzekerder te worden. Alles draait om balans, geef jij je energie én blijf je zelf ook in balans?

Specialiteit

Mijn specialiteiten zijn conditie, total body workouts, boksen. Als zelfstandig personal trainer heb ik mijn eigen werkwijze, visie en lever ik altijd maatwerk. En kan ik als voedingscoach je begeleiden als je dat wenst.

Diploma's

- Gecertificeerd (sport)voedingscoach sinds 2001

- Pink Boxing Tilburg (2015-2019)

- Functioneel training (2016)

- Zwanger en Fit (2016)

- AALO Fitness Docent 1 - 2
- Fitness Master en Personal Trainer
- AALO Cycle docent
- AED en reanimatie

PERSONAL TRAINING

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar een persoonlijk trainingsplan.

Ik bied:

* Training aan huis

* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan

* Plezier en variatie

PERSOONLIJKE FITCHECK MET FITPLAN

Inzicht krijgen in je voeding, wat gaat goed en kan beter begint met een Fitcheck en fitplan. Hierbij doen we een meting van je interne waardes, een korte presentatie over voeding en gezondheid, ontvang je persoonlijke tips en een kleine proeverij.

Je wordt er altijd wijzer van en mocht je nieuwsgierig zijn we hebben een try out pakket voor slechts een tientje. Neem je zelf direct contact op?