Profielabeelding van Ben Veldhuis

Over Ben

Zoek je een personal trainer in Dordrecht?Kom dan trainen bij Benbodyfit in Dordrecht!
Personal training is dé manier om je levensstijl blijvend te veranderen. Welk resultaat je ook wilt bereiken, van afvallen tot fitter worden tot spiermassa opbouwen. Het resultaat is altijd: lekkerder in je vel komen te zitten. Wij coachen je door het trainingstraject heen op weg naar jouw persoonlijke doelen. Zo bespaar je jezelf de nodige frustraties van urenlang rondhangen in de sportschool zonder resultaat. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de resultaten die je voor ogen hebt. Onze tarieven zijn laag, terwijl de kwaliteit hoog is door continue bijscholing op het gebied van fitness en voeding.

Achtergrond

Sport & bewegen

Specialiteit

Leefstijlcoaching, afvallen, bodybuilding en meer.

Diploma's

AALO OPLEIDINGEN
AALO – Sportvoeding adviseur
AALO – Bootcamp instructeur
AALO – Basis groepsles instructeur
AALO – Zwangerfit
AALO – 50 Fit
AALO – Total bodyshape instructeur
AALO – Step instructeur

FIT!VAK / BLCN / BGN
BLCN – Leefstijlcoach
BGN – Voedingsconsulent
Fit!vak – Personal Trainer
Fit!vak – A
Fit!vak – B

SPORT & BEWEGEN
SPORT & BEWEGEN – DAVINCI COLLEGE
SPORT & BEWEGEN – CIOS

OVERIGE OPLEIDINGEN
Train the trainers – Gladiator
Train the trainers – Fight
TRX Suspension trainer
Indoorcycling instructeur
Powerplate instructeur
Zwem instructeur
STOB Coach
Ergo Coach

Stel een vraag aan Ben

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Zoek je een personal trainer in Dordrecht?Onze tarieven zijn laag, terwijl de kwaliteit hoog is door continue bijscholing op het gebied van fitness en voeding. 

Small group training

Gezellig samen trainen onder begeleiding van een personal trainer, met de gezelligheid en motivatie van een groep. Ook fijn: je betaalt minder dan voor personal training. 

Online Coaching

Online coaching is voor mensen die enerzijds graag begeleiding willen met het behalen van de doelen. Maar niet de tijd, geld of behoefte hebben aan fysieke personal coaching.

Ontspanningsmassage

De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen.

Personal training & coaching in Dordrecht.

Resultaten

Diane Feyt

Het is me uiteindelijk gelukt om er zo’n 50 kilo van af te krijgen, ook mede door mij aan een dieet te houden maar zonder aanmoediging van Ben zou het me nooit gelukt zijn. Heerlijke uurtjes waar ik elke keer weer naar uit keek.

Romy van Dijk

Uiteindelijk ben ik in totaal 27 cm kwijt geraakt en 2,6 kilo afgevallen. Mijn conditie is een stuk beter geworden en ik heb veel meer kracht gekregen.

Sanne Holland

Nu, na twee maanden sporten met Ben, ben ik zover dat ik de reguliere lessen weer kan volgen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om met Ben te gaan sporten. Wanneer jij wel een steuntje kan gebruiken in het behalen van je doelen kan ik het sporten met

Maaike de Geest

Gisteren had ik weer een meetpunt met sporten. De weegschaal gaf 99.2kg aan. Dat betekend dat ik nu 1 groot doel heb behaald namelijk onder de 100kg te komen. Het verschil is echt goed te merken. Ik voel me beter en positiever. Dat is erg positief dus! 44

Lois Hoogkamp

ik kan Ben bijna 24/7 bereiken om vragen te stellen of gewoon om motivatie vragen. Hij staat ook echt elke keer voor je klaar. Ik voel me ook een stuk beter en zie het leven ook anders. Ik leef gezonder en sport nog steeds met Ben en heb steeds vaker een