Profielabeelding van Ben van Boven

Ben van Boven

Zwolle

Over Ben

Mijn naam is Ben van Boven, 23 jaar oud en woonachtig in Zwolle. 


Achtergrond

Vanaf mijn 5de heb ik op voetbal gezeten. Heb hier veel plezier in gehad, maar vanaf het moment dat ik bij de senioren kwam werd het plezier minder. Mede omdat ik een ‘snelle rechtsbuiten’ was, was de link naar hardlopen snel gemaakt. Mijn moeder zat al jaren bij een loopgroep, dus besloten mij daar ook maar bij aan te sluiten. Nog een jaar heb ik hardlopen en voetbal gecombineerd, maar uiteindelijk toch gekozen voor het hardlopen. 


Specialiteit

Sindsdien geef ik ook trainingen aan recreatieve loopgroepen. Dit nu inmiddels zo’n anderhalf jaar. Tijdens mijn studie ook mijn loop en conditietrainer 3 gevolgd en behaald. Logischerwijs dat ik de overstap wil gaan maken van recreatieve loopgroepen naar prestatiegerichte/wedstrijd groepen. Het training geven heeft mij altijd geboeid, vak inhoudelijk maar voor ook de persoon zelf. 

Wat drijft zo iemand om elke keer weer zijn hardloopschoenen aan te trekken? Is het gezondheid, passie voor het lopen? Dat motiveert mij om mensen aan het bewegen te krijgen. Prestatie speelt daar voor mij geen enkele rol in.


Diploma's

HAVO
CALO (Management), Windesheim
Sport en Bewegen, Landstede

Stel een vraag aan Ben

reageert binnen 48 uur

Wat drijft zo iemand om elke keer weer zijn hardloopschoenen aan te trekken? Is het gezondheid, passie voor het lopen? Dat motiveert mij om mensen aan het bewegen te krijgen.