Profielabeelding van Bas Meusen

Over Bas

JEZELF OVERWINNEN VANUIT JE HART (mijn verhaal)

Deze maand staat bij BASFIT in het teken van overwinnen. Jezelf overwinnen kun je op heel veel vlakken en is voor iedereen een persoonlijke iets. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze deelnemers maar net zo goed voor mij zelf.

Ook ik heb in de afgelopen jaren regelmatig een strijd met mezelf gevoerd. Mijn strijd begon enkele jaren geleden toen ik als engineer op kantoor zat, dag in dag uit in dezelfde kantoortuin achter een scherm zittend. Het werd me al snel duidelijk dat dit niet mijn ding was. Ik gaf de schuld aan het bedrijf, want zij daagden mij onvoldoende uit. Omdat ik geen opgever ben beet ik door de zure appel heen. Geen goed idee bleek 6 maanden later toen ik met een beginnende burnout thuis zat…

Na een aantal maanden rust en herstel ging ik vol goede moed aan de slag bij een ander bedrijf in een kantoorfunctie, een super leuke uitdaging zo leek het. Weer ging het de eerste maanden goed, maar na een tijdje sloegen dezelfde klachten toe: moe, geen zin, geen uitdaging en vooral geen voldoening uit mijn werk.

Op dat moment ben ik bij mezelf gaan zoeken waarom ik steeds “slachtoffer” hiervan werd. Tot ik besefte dat ik geen slachtoffer was, maar de oorzaak. Ik ben namelijk geen type om op kantoor te zitten, en dat is geen schande. Ik blijk niet in staat om mijn werk echt los te laten en ook dat is geen schande. Elke dag 8u achter een computer en in meetings zitten geeft mij geen voldoening en ook daar is niks “mis” mee. Dit betekende alleen dat ik iets anders moest gaan doen dan ik de afgelopen jaren gedaan had.

Op dat moment heb ik besloten mijn passie te volgen en me te gaan inzetten om mensen “echt” te helpen met mijn kennis en kunde op gebied van sport, voeding en levensstijl. Ik ging harder werken, nog langere dagen maken en nog meer onzekerheid tegemoet als zelfstandig ondernemer en het gekke is…

.....alle klachten verdwenen!

Inmiddels kan ik met ontzettend veel trots zeggen dat ik mijzelf heb overwonnen, ik heb me laten leiden door mijn eigen passie en daarmee heb ik alle oude klachten verwerkt en laten verdwijnen.

Ik zit nu zekerder en vele malen beter in mijn eigen vel en ik heb geleerd dat het volgen van je eigen hart de beste weg is.

Op welk gebied heb jij jezelf overwonnen? Of waarin zou jij jezelf willen overwinnen?

Achtergrond

BasFIT helpt mannen en vrouwen fysieke doelen te halen zodat zij weer vol trots zijn, lekker in hun vel zitten en de hele wereld aan kunnen.

Maar wij zijn geen gewone sportclub, wij gaan verder waar de rest ophoudt: wij weten als geen ander dat sporten ook mentaal is en met de kwalitatieve coaching en resultaatgerichte begeleiding zal ook jij deze mentale & fysieke doorbraak ervaren. Personal training gericht op jouw doelen.

Representatief voor BasFIT zijn deelnemers die er 100% voor gaan en zichzelf blijven uitdagen. Onze deelnemers haken niet af na 1 keer hoesten, zij gaan door! Sporten bij BasFIT betekend dat je misschien nog niet bent waar je wil zijn, maar jij beseft hoe belangrijk je bent en daar wil jij voor vechten!

Diploma's

- Fitness Trainer

- NASM Personal Training

Stel een vraag aan Bas

reageert binnen 48 uur

Circuit PT

Op zoek naar persoonlijke training, maar is dit momenteel geen optie voor je? Wij begrijpen dat – 1 op 1 persoonlijke training is een fantastische investering die je leven kan veranderen, maar is niet altijd voor iedereen bereikbaar.

Daarom heeft BASFIT de compleet nieuwe Circuit PT ontwikkeld. Dat is hetzelfde hoge niveau dat je al van BASFIT gewend bent, echter met maximaal 6 deelnemers tegelijk, in plaats van slechts één, die in dezelfde sessie trainen en allemaal werken aan hun eigen individuele doelen.

Uiteraard wordt elke training gegeven door een ervaren trainer die ervoor zorgt dat iedereen zijn programma op de meest veilige en effectieve manier uitvoert, die waar nodig uitleg kan geven en ervoor zorgt dat iedereen zich gemotiveerd en gelukkig voelt! Semi-PT verlaagt de kosten van 1 op 1 training, waardoor hoogwaardige, gespecialiseerde training voor iedereen betaalbaar wordt.

In een Circuit PT kun je verwachten een om samen met een klein groepje deelnemers op hoge intensiteit uitgedaagd te worden en samen een ongelofelijke motivatie te voelen.

Personal Training

Hé, wil je afvallen? Fitter worden? Strakker in je vel? Meer ruimte in je hoofd? Trainen met een personal trainer van BASFIT Personal Training in Uden is dé oplossing.

Met het programma dat we voor je samenstellen op basis van training, voeding, mindset en herstel werken we aan jouw kracht en conditie: op weg naar een fitter leven. Jouw uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld en je zelfvertrouwen wordt vergroot. De personal trainer van BASFIT begeleidt jou intensief en zorgt dat je jouw grenzen verlegt om zo je uiteindelijke doel(en) te behalen!

Als je kiest voor personal training in Uden bij BASFIT, mag je ook deelnemen aan de groepslessen, zoals cardio-boxing!

CardioBoxing

Boksen, een sport voor mannen? Dacht het even niet. Sport discrimineert niet, dus ook als vrouw kun je – als je dat leuk vindt – een flinke sessie meppen met alle voordelen van dien. Want boksen is niet alleen goed voor sterke spieren en als eventuele woede-uitlaatklep (), er kleven nog veel meer voordelen aan. Als je aan vechtsport doet, dan ga je je zekerder voelen. Dit komt doordat je geoefend bent in gevechtssituaties. Je weet waar je lichaam toe in staat is en wat je grenzen zijn. Wedden dat je houding ook verbetert na een flink aantal bokssessies?

BELIEVE in YOURSELF