Over Bart

Wil je sportief en energiek in het leven staan? Heb je advies nodig met betrekking tot een gezondelevenstijl of wil je meer plezier in sporten? Dan kunnen we je helpen! We werken volgens een erkende methode en op een verantwoorde en veilige manier. We werken door middel van persoonlijke trajecten zodat de kans op slagen maximaal is! Mijn prioriteit ligt namelijk op duurzaam en blijvend resultaat. Daarom kijken we naar diverse aspecten zoals voeding, beweging, blessureverleden, slaap, gedrag en gewoontes. Zo krijg ik een compleet beeld van jou als cliënt. Dit zorgt voor een resultaat die je heel lang mee neemt!

Diploma's

Fitnesstrainer A, 4 jaar ervaring
Bootcamp trainer, 8 jaar ervaring
Snowfit trainer, 5 jaar ervaring
Personal trainer, 6 jaar ervaring
Nasm
Chivo leeftstijl coach
Crossfit instructeur
Leefstijl coach.
Gewichtsconsultant

Stel een vraag aan Bart
reageert binnen ± 15 uur

Bootcamp Zwolle

Een Bootcamp training houdt in dat je buiten traint zonder apparaten. Je verlegt je grenzen en vergroot je kracht en uithoudingsvermogen met behulp van materialen en de omgeving. Dit doe je onder leiding van een fanatieke trainer die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen. De trainingen zullen verschillen van hardlopen tot circuit training en kunnen ook tabata onderdelen bevatten. We bieden 8 lessen aan in de week door heel Zwolle.
Daarnaast zijn er meerdere trainers aanwezig zodat

De training is voor iedereen toegankelijk en uitdagend!

Personal training Amsterdam en Zwolle

Fit worden en 1 op 1 trainen

Doe mee aan het PT (personal training) pakket gedurende 3 maanden!

Met dit programma train je met behulp van een eigen personal trainer.

De training is altijd een complete work-out op maat gemaakt, al je spieren komen aan bod. Elke training is van hoog niveau en ziet er anders uit!

De enige eis is dat je je iedere training jezelf 100% inzet! Er word rekening gehouden met persoonlijke doelen, blessures en uitdagingen.

Ben jij bereid om meer uit jezelf te halen en jezelf op een hoger niveau te brengen op zowel fysiek als mentaal niveau? Dan is dit ideaal voor jou!

We are all winners

Vytal

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp, VYTAL!

Met VYTAL wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen! VYTAL is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan blijven houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet gaan eten? Dan is VYTAL wat voor jou! Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op!

Aanrader, te combineren met een van de andere pakketten.
Of een voedings consult. Neem dan contact met ons op.

https://www.youtube.com/watch?v=YYQ6U6QsevM