Profielabeelding van Bart Eggink

Over Bart

Wat je doelen ook zijn, we werken er met volle focus en plezier naartoe. In mijn personal training, in de sportschool, of buiten, of online, of bij jou thuis, combineer ik de nieuwste input uit de wetenschap met praktijkervaringen. No-nonsense bewezen principes worden vermengd met experimentele ontdekkingen om de meest efficiënte en opwindende training te creëren. De constant overlappende pijlers zijn lichaamssamenstelling, kracht, mobiliteit, beweging en (optioneel) zwemmen.

Naast de training kun je trainingsschema's en voedingsadviezen boeken. Beide zijn volledig op jou gericht en gericht op jouw individuele proces. Dit is ook zonder training bij mij te boeken. In het laatste geval begeleid ik je op weg door middel van online consultatie.

Achtergrond

Crossfit, roeien, duursporten, rugby. Kracht training is wat ik nog steeds doe!

Specialiteit

Mijn specialiteit is dat

Diploma's

Fitnesstrainer A, 4 jaar ervaring
Bootcamp trainer, 8 jaar ervaring
Snowfit trainer, 5 jaar ervaring
Personal trainer, 6 jaar ervaring
Nasm
Chivo leeftstijl coach
Crossfit instructeur
Leefstijl coach.
Gewichtsconsultant

Stel een vraag aan Bart

reageert binnen ± 15 uur

Kennismaking gesprek

Graag gaan we om tafel met je om te kijken wat het beste plan is.

Wanneer je een personal trainingstraject krijg je voeding en onbeperkt groepslessen erbij. Maar ook leefstijl coaching en trainingsschema`s zijn mogelijk.

Er zijn veel mogelijkheden zoals 30 en 60 minuten trainen.

Kies voor een start voor minimaal een traject van 3 maanden.

Mocht het niks worden? Geven we je oude lichaam terug.

Tot op de training!

We are all winnaars

Resultaten

Hans

"Het begon voor mij bij een zogeheten Kickstart-sessie, daarop volgde 3 maanden personal training en daarop volgde dat ik me nu top voel! Het moment dat ik met Bart in gesprek ging klikte het meteen en ik was verkocht!

Kate

Bij Bart heb ik een erg professionele trainer gekregen met heel veel kennis van sport, voeding en beweging. Ik heb van mijn Personal Trainer verschillende gezonde recepten en tips gekregen hoe het beste met mijn voeding om te gaan. En dat is gelukt!

Camielle

“Ik heb een jaar personal training van Bart gehad met het doel om aan te komen. Met een duidelijk trainings- en voedingsplan zijn we aan de slag gegaan en ben ik inmiddels 7 kilo aangekomen. En voel me zoals ik me wil voelen heerlijk!