Profielabeelding van Athal Pals

Over Athal

Vanuit mijn ervaring binnen de (top)sport en als sportfysiotherapeut weet ik dat gezondheid en fit zijn niet altijd vanzelfsprekend is. Personal training geeft me de mogelijkheid om mijn passie voor sport, training en persoonlijk contact naast de sportfysiotherapie een meer duidelijke plaats te geven.

Achtergrond

Sporten is altijd een essentieel onderdeel geweest van mijn leven. Van recreatief tot subtopsport is dit altijd mijn passie geweest.
Sinds 7 jaar ben ik werkzaam als sportfysiotherapeut. Vanuit die achtergrond ben ik me steeds meer gaan specialiseren alles wat met training en revalidatie te maken heeft. Hier heb ik ook mijn specialisaties in hart-vaat en longrevalidatie en medische fitness gehaald.
In 2015 kreeg ik de mogelijkheid om als zelfstandig personal trainer aan de slag te gaan.

Specialiteit

Als sportfysiotherapeut breng ik een veilige en technische manier van trainen samen met een intensieve workout. Oog voor detail en aanleren hoe mensen steeds meer zelfstandig controle kunnen nemen over het behalen van de doelen.
Mijn aanpak komt het beste tot zijn recht in HIIT trainingen. Alles spiergroepen en energiesystemen komen hierbij aan bod. Door een goede afstemming van het persoonlijk doel wordt het accent gelegd op algehele fitheid, afvallen of het verkrijgen van meer spiermassa.

Diploma's

  • (Sport)fysiotherapeut
  • Medische fitness
  • HIIT training
  • Hart- Vaat en Longrevalidatie
  • Oncologisch fysiotherapeut (i.o.)
  • RPM/Spinning instructeur

Stel een vraag aan Athal

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is per definitie maatwerk. Al onze abonnementen zijn All-in. Dit betekend inc. evaluaties/trainingen en voedingsschema's

Individuele Training (min. 3 maanden)1x per week (all-in) €140,-- p/m2x per week (all-in) €250,-- p/m

Duo Training1x per week (all-in) €225,-- p/m2x per week (all-in) €375,-- p/m

Meer dan 2 keer per week trainen, of training met meer dan 2 personen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Begeleidingspakket

Binnen de sportschool bieden we verschillende begeleidingspakketten aan.

Begeleidingsabonnementen:Pakket A €10,99 p/m Medische Fitness €19,99 p/mPakket B €13,49 p/m Voeding en Meten €16,99 p/mPakket C €16,99 p/m All-in Pakket €22,99 p/m

Techniektraining 1 uur €25,--Denk hierbij aan Dead-Lift, Clean/Jerk/Squats/etc

I Can - I Will - I Must