Profielabeelding van Anoek Meijer

Over Anoek

Zoek je een professionele vitaliteitscoach met diverse extra opleidingen, dan bent u bij mij aan het juiste adres! Samen gaan we het doel bepalen en daar stemmen we het persoonlijke behandelplan op af. Ook als het doel afvallen is zal het geen crash dieet worden, maar een gedragsverandering, voor de langere termijn zodat het resultaat ook vol te houden is! Dus op naar de beste versie van jezelf te worden!

De werkwijze is altijd verschillend, omdat ik voor iedereen een persoonlijk plan maak. Maar een informatiegesprek en 1e keer wegen is altijd gratis en dan kunnen we bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen op gebied van vitaliteit of voeding.

Achtergrond

Vitaliteitscoach, agogisch boksen, gewichtsconsulent, powermama coach, sportvoeding, sterk met pijn, Voel je goed!, beweegdeskundige obese, overgewicht en diabetes.

Stel een vraag aan Anoek

reageert binnen 48 uur

Vitaliteitscoach

Vitaliteit coaching begint altijd met een intake, (€ 70,-) we gaan eerst de hulpvraag op papier zetten. Met bijbehorend doel. Evt doen we ook nog een health check. Het aantal benodigde consulten kunnen vooraf niet bepaald worden, omdat jij degene bent die bepaald wat nodig is en wanneer je hulpvraag beantwoord is.

De consulten zijn maximaal 30 minuten, omdat te lange consulten niet bevorderlijk zijn om je probleem op te lossen. Consult kort 15 minuten (€ 20,-) consult lang 30 minuten (€ 35,-)

Gewichtsconsulent

Het persoonlijke plan bestaat altijd uit een (€ 70,-) bij de intake neem ik een health check af (gewicht, BMI, vet-, vochtpercentage, spiermassa, metabolische leeftijd, visceraal vet, bloeddruk, hartslag, lichaamsmaten, de buitenkant/foto). Ook neem ik een voedingsanamnese (voorkeuren qua eten, allergieën, ziektes, werk) af. Ook gaan we kijken wat jou doel is en aan de hand van die gegevens gaan we een behandelplan en een dag/weekmenu opstellen en dit allemaal voor € 70,-.

De beste versie van jezelf!