Profielabeelding van Anoek de Voogd

Over Anoek

MOVE & FEEL GOOD

Ik hou van bewegen en ik vind het fijn om te bewegen. Bewegen gaat niet om hoe je eruit ziet of wilt zien. Door beweging ga ik mij lekker en fit voelen en jij ook. Mijn motivatie om te bewegen haal ik uit dit gevoel. En mijn passie is om dit jou ook te laten ervaren.

Ik wil jou laten ervaren hoe het voelt om meer te zijn dan alleen je lichaam. Gezondheid is meer dan alleen sporten en gezond eten.

Door mijn jarenlange ervaring in de wereld van sport, fitness en beweging weet ik dat er geen kant-en-klare oplossing is. Iedereen is uniek. En ik wil samen met jou op zoek gaan naar de manier die werkt voor jou.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de Bewegingswetenschappen. Deze opleiding heb ik afgerond aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heb ik de Postmaster tot Sportpsycholoog gedaan. Tijdens deze opleiding ben ik begonnen met personal training en gewichtsconsulent. Ik kan dus met jou werken aan alle aspecten van een gezonde leefstijl, namelijk beweging, voeding, mindset en ontspanning. Bij alle begeleiding (personal training, bootcamp) kan ik ook voedingsadvies geven en pak ik ook de mindset (bewust en onbewust) mee.

Specialiteit

 • Met plezier bewegen
 • Bewegen om je fit en lekker te voelen
 • Motivatie om te bewegen komt uit het gevoel dat je ervan krijgt
 • Je niet meer laten leiden door de waan van alledag
 • Niet meer uitgeput op de bank ploffen aan het einde van de dag
 • Lekker bewegen binnen jouw eigen mogelijkheden

Diploma's

 • Bewegingswetenschappen met als specialisatie Sport aan de Vrije Universiteit
 • Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog
 • Fitvak
 • Gewichtsconsulent (+ specialisatie Sportvoeding) Natuurvoedingsadviseur
 • Zwanger en Fit
 • Paramedisch Fitnesstrainer
 • Functioneel coachen
 • Basis hardlooptrainer
 • Functioneel Bewegen via Chivo opleidingen
 • Henselmans PT Course via Bell coaching
 • Pre&Postnataal Fitness coach via Sterkher

Stel een vraag aan Anoek

reageert binnen 48 uur

Bootcamp for Every Body

Met train je in een leuke groep van maximaal 14 personen, zodat er ook persoonlijke aandacht is. Je traint lekker buiten in plaats van in een drukke en benauwde sportschool. Je traint met het beste trainingstool dat voorhanden is, namelijk je eigen lichaam.

Tijdens een les werk je in circuitvorm aan je hele lijf. Door het werken in circuitvorm kun je je eigen tempo aanhouden.

De focus ligt niet op prestaties en vergelijkingen met anderen. Je verbetert jezelf en dat is de prestatie. En door de feedback van de trainer en het blijven oefenen, zal je jezelf gaan verbeteren en je fitter en energieker gaan voelen.

Schrijf je in voor een gratis proefles via:

Personal training

Met personal training heb jij de stok achter de deur om wekelijks te trainen en om de oefeningen echt goed aan te leren. Door regelmatig te sporten ga jij je fit en lekker te voelen

Het voordeel van personal training is ook dat je lekker beweegt binnen jouw eigen mogelijkheden. En nee, ik ben geen schreeuwende en pushende trainer, maar ik zorg er wel voor dat je op een veilige manier net een stapje verder gaat dan je zelf zou doen.

Ga jij niet voor doe quick fix, maar juist voor de lange termijn? En houd je net zoals ik wel van humor en een beetje lachen om jezelf? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek:

In Amstelveen geef ik personal training bij en bij . Verder kunnen we ook buiten trainen als je dat liever hebt. Dit kan dan in het Amsterdamse Bos of in Uithoorn bij het Zijdelmeer.

De trainingen zijn altijd 60 minuten.

Strong Woman Small group trainingen

Small group training voor vrouwen in Uithoorn. Gezellig samen trainen op je eigen niveau. De ideale middenweg tussen een personal trainer en een groepsles. Max 4 deelnemers per les.

Deze trainingen hebben als thema Strong Woman. De focus lig echt op krachttraining, zodat je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Dit is dan ook terug te zien in jouw schema, omdat dit altijd lekker motiverend werkt. Je ziet en ervaart dan ook echt dat je vooruit gaat.

MOVE & FEEL GOOD

Resultaten

Begeleiding op maat

Anoek zit niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend.

Bootcamp for Every Body

Ik sport al flink wat maanden bij Bootcamp for Every Body, onder begeleiding van profesional Anoek. Het is een zeer ongedwongen sfeer, en ook heel gezellig omdat je vaak met dezelfde mensen traint. Heerlijk in de buitenlucht.

Personal training

Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om vooruit te gaan

Bootcamp for Every Body

Ontzettend fijn om te trainen bij Anoek! We trainen in de natuur en maken gebruik van wat er voor handen is, zoals speeltuintjes en bankjes. Anoek let erg goed op of je niet over je grens heen gaat, maar biedt wel superuitdagende oefeningen.