Profielabeelding van Anita Westerhuis

Over Anita

Autenthiek. Empatisch. Energiek. Motiverend. Holistisch.

Life is like riding a bicycle, to keep your balance, you must keep moving” - Albert Einstein

Dit is mijn lijfspreuk, als je niet “beweegt” sta je stil, ontwikkel je niet en gebeurd niks. Ik hou van beweging, nieuwe uitdagingen aangaan.

Ik ben een enthousiaste trainer en een empathische coach. Ik kan mensen goed motiveren en vakkundig begeleiden om hun doelstellingen te bereiken. Ik sta open en positief in het leven en leer nog iedere dag. Ik werk vanuit een holistische benadering. Mijn uitgangspunt is dat de mens een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid is. Als er onbalans is op een van deze gebieden heeft dat invloed op het geheel. Om weer in balans te komen moet er aandacht zijn voor al deze gebieden. Met mijn ervaring kan ik de verbintenis met iedere cursist aangaan en niet alleen hun vertrouwen winnen maar hun ook het vertrouwen in zichzelf laten hervinden.

Mijn cursisten komen terug.

Achtergrond

Moeder van 2 kids (29 en 19 jaar) Gevulde rugzak. 52 jaar

Mijn roots liggen in de hulpverlening, ik ben o.a. in de jeugdhulpverlening werkzaam geweest als coach.

Deze achtergrond zet ik ook in als trainer. Sport is een prachtig middel om dichterbij jezelf te komen, grenzen te leren kennen of juist te verleggen, om op die manier weer in je kracht te komen. Ik werk vanuit een holistische benadering. Mijn uitgangspunt daarbij is dat de mens een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid is. Als er op een van deze gebieden een bepaalde onbalans is, heeft dit invloed op de andere gebieden.

Om weer in balans te komen moet er aandacht zijn voor al deze gebieden. Als trainer werk ik zeer nauw samen met mijn cliënten om de persoonlijke gezondheidsdoelen te kunnen bereiken en te behouden.

Deze gezondheidsdoelen kunnen van fysieke aard zijn zoals afvallen of juist aankomen. Het kunnen ook mentale doelen zijn, zoals meer energie krijgen, zelfvertrouwen ontwikkelen of beter kunnen ontspannen. Daarnaast kan het doel ook meer medisch gericht zijn, zoals bv. minder rugklachten, knieklachten etc.

Tijdens mijn opleiding voor medisch fitness trainer heb ik leren tapen volgens de 4xT methode. 4xT staat voor testen, triggeren, tapen en trainen.

Specialiteit

Zie boven.

Mijn kracht als coach, trainer en mens is de verbinding die ik met mensen aanga. Ik weet hun vertrouwen te winnen en sta hen bij in hun persoonlijke ontwikkeling.

Diploma's

2016

Cios Heerenveen

Eco-coach

2015

International Institute for Training

Diverse workshops

Allround conditie en hersteltrainer volgens Rehaboom

Kettlebell, functioneel trainen, olympisch gewichtheffen

2014

International Institute for Training

Fysio Physics IJsselstein

Fysio Physics IJsselstein

Medical Personal Trainer volgens Rehaboom

Perfect Pilates Trainer2

Perfect Pilates bij borstkanker

2013

EFT therapeut

Fysio Physics IJsselstein

Fysio Physics IJsselstein

Trainingsbureau Levenskracht

Perfect pilates trainer 1

Medical fitness trainer, Orthopedische Revalidatie 4xT methode

2012

Les Mills Bodypump

Fitvak

Fysio Physics

Fitvak Hardenberg

Groepsfitness instructeur

Personal trainer

Personal trainer

Fitnesstrainer A

Stel een vraag aan Anita

reageert binnen ± 27 uur

“Life is like riding a bicycle, to keep your balance, you must keep moving”Albert Einstein