Profielabeelding van Angelique van Vliet

Over Angelique

U wilt uw uithoudingsvermogen weer op peil brengen? Of u wilt meer lenigheid of kracht? Of gewoon een mooier lichaam? Misschien wenst u een persoonlijk voedingsadvies?

Er zijn meerdere redenen om mij als Personal Trainer in te schakelen. Of u nu een drukbezet persoon bent die in een zo’n kort mogelijke tijd zo efficiënt en gezond mogelijk wil sporten of dat u net even dat zetje nodig heeft om te gaan sporten. Je wilt in een aantal weken een vitale uitstraling op je bruiloft of je hebt een belangrijke auditie of fotoshoot, alles is mogelijk.


Specialiteit

Ik biedt u een persoonlijk bewegings en voedingsprogramma dat afgestemd is op uw wensen en mogelijkheden! Met hulp van een Personal Trainer wordt sporten beter,gezonder en leuker. Dit Personal Trainingsconcept brengt u op een hoger niveau dan u zelf wellicht voor mogelijk hebt gehouden.

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Wim Hof (iceman) instructeur . En geef ook ademhalings en koudetrainingen.

Diploma's

Personal Trainer opleiding MGE
Outdoor/bootcamp/survivalsport instructeur
Voedingsdeskundige
Voedingsdeskundige advanced
Kidsfit
Sportpsychologie
Lifestylecoach

Sportrusten Coach (marathon trainer)
Mental coach
Kettlebelmaster
T.O.P. trainer A, B en C(in opleiding)
Mylogenics Activation
Mylogenics Release
Mylogenics Rehab
Mylogenics Advanced (in opleiding)
Personal Hormonal Profiling begeleider
Sportvast Coach en sportvast therapeut.
Orthomolucair gewichtsconsulente
Crossfit instructeur level 1

Wim Hof Methode instructeur ( koudetrainingen)

Winterzewemmen instructeur

Specialiteit

mijn specialiteit is de kwaliteit van het leven van mijn clïenten naar een hoger niveau brengen en over brengen hoe dit in de toekomst vast te houden. Kan op het gebied van voeding, sporten, werk, gezin, timemanagement. Etc

Diploma's

zie hierboven. Hiervoor op HBO niveau afgestudeerd

Stel een vraag aan Angelique

reageert binnen ± 1 uur

Personal Training

Een personal lifestyle coach kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is de coach gediplomeerd voedingsdeskundige en orthomoluculair gewichtsconsulent. De Personal Coach is niet alleen een fysieke coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Personal training heeft vele voordelen: je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

Bootcamp

Werk in de buitenlucht aan je kracht en conditie. Er wordt getraind met kettlebells, losse gewichten,touwen, sleeën en vele andere trainingsmatrialen. Daarnaast train je ook met met je eigen lichaamsgewicht. Er wordt minimaal aan hardlopen gedaan en ieder kan op zijn/haar eigen niveau meedoen.

Bootcamp is gebaseerd op trainingen van het Amerikaanse leger. De trainingen vergroten onder andere het hart-, kracht-, en uithoudingsvermogen. Het is zowel een cardio- als een spierversterkende workout.

Dit Personal Trainingsconcept brengt u op een hoger niveau dan u zelf wellicht voor mogelijk hebt gehouden.