Profielabeelding van André Oost

André Oost

IJhorst

Over André

Vanuit de basis handbal heb ik hard leren lopen (sprinten vooral). Na jaren gestopte te zijn met handbal begonnen met hardlopen en mijzelf daar verder in ontwikkelt vooral als loper maar ook als trainer. Na de cursus als zelfstandig Atletiektrainer allerlei workshops en vervolgcursussen (ook op topsport niveau) gevolgd om atleten nog beter naar hun doel te kunnen brengen.

Mijn huidig project: Donald Hillebregt (prof triathleet) beter en sneller laten lopen, belangrijkste resultaat Nederlands kampioen OD. Het doel Olympische spelen Tokyo 2020.

Achtergrond

Baanatletiek: specialiteit 800 en1500m (MiLa)
Weg: 5 t/m de marathon
Trailrunning (voornamelijk tot 25km)
Sportvoeding

Specialiteit

Looptechniek (dmv 1op1 analyses)
Begeleiding/coaching (motivator, inspireren)
Doelgericht (samen met jou bepalen we jouw doelen)
Krachttraining (specifiek voor het hardlopen)
Er word voornamelijk gewerkt 1 op 1 of in kleine groepen (max 10) om zodoende de kwaliteit hoog te kunnen houden van hetgeen getraind wordt.

Diploma's

Atletiekunie zelfstandig looptrainer 3 (BLT3)

Stel een vraag aan André

reageert binnen 48 uur

Hardlooptrainer

invidueel hardlooptrainer, volgens oa. de souplesse methode.

Alles op maat en geheel binnen de mogelijkheden die jij hebt.Trainingen uitgevoerd volgens plan en per week een duidelijk schema.

Coach / Begeleiding

Wil jij tijdens je wedstrijd gecoacht worden, dan kan dat. Geheel volgens jouw wensen.We bespreken mogelijkheden samen intensief door.

Tip & Tricks

Hardlopen is iets wat je makkelijk zelf kunt doen. En toch boek je geen progressie meer. Graag kijk ik met je mee en probeer jouw met wat tips en wellicht tricks het hardlopen makkelijker te maken.

Teamsport

Een ondergeschoven aspect bij teamsporten. We lopen maar wat te doen, waarom kom ik niet snel van mijn plek en de tegenstander wel? Als ervaren teamsporter (handbal) kan ik het team een programma bieden waarbij er gekeken word nar positie van de speler en de belangrijkste aspecten die daar bij horen.

Als je niets verandert, verandert er niets.

Resultaten

Donald Hillebregt NK 2019

Donald Hillebregt wordt Nederlands Kampioen Sprint 2019