Profielabeelding van André Mostard

Over André

Hallo mijn naam is André Mostard en werkzaam als Sportvoedingscoach. 

Achtergrond

Tijdens mijn eigen sportcarrière kwam ik er al snel achter dat gerichte voeding mij hielp om mijn training en wedstrijd prestaties te verbeteren. Inmiddels is mijn werkgebied en ervaring enorm uitgebreid. Sinds 2022 de eindverantwoordelijke voeding binnen MVV Maastricht daarvoor 14 jaar actief voor Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo maar ook diversen handbal internationals, wielerploegen, olympische deelnemers als Sharon Walraven en Peter Hellenbrand, Evelien Ruijters(NL kampioen 1500 meter indoor) en Ricardo Floris worden door mij begeleid. Als zijsprong begeleid ik ook alle dames en de winnares van de Miss Beauty Nederland. Sinds oktober 2015 ben ik ook betrokken bij het landelijke project JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht)

Specialiteit

Mijn specialiteit is zeer divers. Persoonlijke begeleiding, voeding op maat, workshops en voedingsanalyses behoren tot de mogelijkheden.Maar ook de Moslim die tijdens de Ramadan toch moet presteren is bij de Sportvoedingscoach aan het juiste adres. Denk hierbij aan om fitter uit de ramadan te komen, geen spiermassa verliezen en tot slot gewoon te kunnen blijven trainen.

Diploma's

Sport en Voeding 

Stel een vraag aan André

reageert binnen 48 uur

"Wanneer je denkt aan opgeven heb je al verloren"

Resultaten

Evelien Ruijters (hardloopster)

et afgelopen jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met André. Na een uitgebreid intake-gesprek, waarin mijn eetpatroon, leefstijl en doelen uitgebreid onder de loep genomen.(lees meer op www.sportvoedingscoach.eu)