Win personal training met Vifit!Loes Altena, Brand Manager bij Vifit: “Bij Vifit vinden we gevarieerde voeding en leefstijl belangrijk. Steeds meer mensen houden zich bezig met sport en beweging en zoeken naar wat voor hen het beste werkt. Om iets extra’s te bieden aan actievelingen introduceerden we eerder al Vifit met extra proteïne. In het kader van de nieuwe campagne Move Up! start vandaag een landelijke winactie met persoonlijke begeleiding en coaching als hoofdprijs.”

Landelijk netwerk gecertificeerde trainers
Om dit te kunnen realiseren heeft Vifit de handen ineen geslagen met yoursportpro.nl. Daan Hullegie, oprichter van yoursportpro.nl: “Individuele sportbegeleiding wordt steeds populairder. En naast prijs, certificering en regio is de persoonlijke klik hierbij enorm belangrijk. Met yoursportpro.nl hebben we een landelijk netwerk van 2800 gecertificeerde trainers. Het is ons doel de juiste match tussen sporter en sportprofessional te maken. We vinden het enorm leuk dat we de Vifit prijswinnaars aan de juiste trainers mogen koppelen. Trainers die bij hen passen, werkzaam zijn in de regio en die persoonlijk advies en begeleiding kunnen geven.”

Meedoen?
Bij aankoop van een Vifit product krijg je een unieke code (deze vind je op de verpakking). Vul deze code in op de website www.vifit.nl en krijg direct te zien of je hebt gewonnen. Zodra je gewonnen kun je een personal trainer naar keuze uitzoeken op het platform Your Sport Pro.