RDAM GYM

Niet lullen maar poetsen!

RDAM GYM toverde een oude gymzaal om tot een stoere, rauwe parel. Er wordt alleen getraind met met losse materialen, een kooi, bokszakken of body weight. 'Niet lullen maar poetsen' is hier doorgetrokken van de trainers tot aan de look & feel.

Met ons mee naar buiten?
Check hieronder het rooster 👇🏼en meld je aan voor een toffe workout!

Over RDAM GYM

Midden in het centrum van Rotterdam vind je RDAM GYM.

RDAM GYM is niet de standaard sportschool zoals je gewend bent. Het is geen fitness center maar een speeltuin voor volwassenen! Onder het toeziend oog van een ervaren personal trainer ga jij tijdens een ‘RDAM workout’ aan de slag met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicin balls en meer. Tijdens de yoga lessen zorg je voor een getraind lichaam op een relaxtere manier en ben je een fan van boksen? Ook dan heb je jouw cardio workout gevonden in deze gym.

Helaas moeten we nog even wachten tot we per 1 september weer naar binnen mogen. Daarom bieden we nu toffe buiten workouts aan!

Wij gaan lekker rauw Rotterdams trainen op vooral urban locaties. De meeste lessen starten vanaf park Pompenburg bij de luchtsingel achter de Shell. Daarnaast hebben we 2 trainingen vanaf park Oostplein waarbij we in het park en langs het water zullen trainen. De yoga les zal plaats vinden tussen het water en tropicana waarbij je het prachtige uitzicht van onze skyline ziet terwijl jij Nicole volgt in een yoga les. 

Naast de buitentrainingen kun je ook meedoen aan training via ZOOM. Check het rooster!