Over Steve

BootBurg Outdoor Workouts biedt een “uitdagende” mix aan van verschillende trainingsmethoden in mooie buiten omgevingen om de workouts voor langere perioden uitdagend te houden, en jou constant te “prikkelen” om door te zetten tot jij jouw persoonlijke doelen bereikt. Door meer dan 16 jaar ervaring in de sportwereld weet de BootBurg Instructeur dat elke “groeifase” z’n ups and down kent. De BootBurg Instructeur coacht jou telkens door deze fases zodat jij jouw doelen kunt realiseren.

Achtergrond

BootBurg Outdoor Workouts is geschikt voor iedereen die effectief aan zijn/haar lichamelijke conditie, mentale en fysieke fitheid, spierkracht, coördinatie vermogen, snelheid, reactievermogen en doorzettingsvermogen wil werken. De trainingen zijn een combinatie van verschillende trainingsmethoden die garant staan om binnen 6 weken progressie/verbetering te zien, ervaren en voelen. Gewichtsverlies is niet het primair doel maar is wel een logisch gevolg van trainen met deze methode. Gericht te werk gaan met jouw persoonlijke doelen. Geschikt voor startende, regelmatige, ervaren en extreme sporters. De trainer is een gecertificeerd Bootcamp (all levels), Fitness, OCR (Obstacle Course Race) krachtsportinstructeur met ervaring in boks training, Insanity, Tabata, Cardio, Interval HIRT en SAQ. In relatief weinig tijd, 60 minuten, maximaal genieten van Cardiovasculaire (full body) workout.

Specialiteit

Certified all levels Bootcamp, OCR, Fitness, Body-Building instructor, Coach, PT, motivator, SAQ

Diploma's

Bootcamp all levels, fitness instructeur, krachtsport instructeur, Obstacle cource race instructeur, speed agility quickness instructeur, sportleider

Stel een vraag aan Steve
reageert binnen 48 uur

Sportintake

Dit sport intakepakket geeft jou en de trainer-coach van BootBurg een goed en vooral bruikbaar beeld van jouw algehele gezondheid, je levensstijl, sportbehoefte, voedingspatroon en eventuele doelen. De intake bestaat uit een aantal gerichte vragen, vetmeting, weegmoment, BMI test, een proefles en een 5 rittenkaart inclusief 5 feedback emails. Dit alles is van belang om jou bij BootBurg verantwoord en resultaatgericht te laten sporten, eventuele doelen uit te zetten en deze te halen.

Personal Concept

Het BootBurg Outdoor Workouts Personal Concept is een uniek op maatwerk gebaseerd concept. Jouw eigen trainer, coach, motivator en “trainingsmaatje” die jou telkens weer weet uit te dagen om net dat extra beetje meer te doen.

Je traint volgens een beproefde methode en leert de juiste technieken op jouw eigen tempo. Je wordt geleerd bewuster te trainen en de signalen van je lichaam te leren herkennen en te begrijpen. Je krijgt er een fitter, sterker en gezonder lichaam door.

Een kwalitatief hoogstaand concept van Personal Training tegen relatief lage kosten.

Voordelen van het Personal Concept
– Meer persoonlijke aandacht dan dat je verwacht
– Op maat gemaakt en gefaseerd programma
– Iemand die jouw lichaam en spieren begrijpt
– Jou helpt realistische doelstellingen te bepalen en te behalen
– Adviseert jou bij het kiezen van de juiste voeding
– Luisterend oor, klankbord en oog voor detail
– Mental coaching
– Hartslag monitoring programma (data driven coaching)
– Alkalisch water (clean and high energetic water)