Over Simone

Ik ben Simone van PuurLijf. Ik ben een gedreven enthousiaste Trainer en heb zelf een aantal jaren geleden mijn leefstijl compleet veranderd met als resultaat 13 kg en 3 kledingmaten afgevallen. Van weinig bewegen en ongezond eten heb ik mijn leefstijl omgegooid naar een leefstijl met regelmatig sporten, gezond eten met als resultaat een fit, sterk en slank lichaam.

Na mijn gedeeltelijk afgeronde opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in het Human Resources vak gaan werken en heb ik als Personeelsadviseur bij diverse internationale bedrijven gewerkt. Na mijn zwangerschap heb ik in 2010 het sporten herontdekt en merkte ik wat een positieve invloed dit had op mijn lichaam. Behalve dat ik fitter en slanker werd, verdwenen vage klachten en ik besloot het roer om te gooien. Ik ben verschillende opleidingen en trainingen gaan doen op het gebied van voeding en training (Gecertificeerd NASM Personal Trainer). Inmiddels geef ik groepsfitness lessen (gecertificeerd Les Mills Bodystep instructeur) en Bootcamptrainingen (AALO) en vanuit mijn Boutique Gym in Almere help ik jou graag met het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van voeding en leefstijl.


No nonsense, geen moeilijke diëten, maar stapje voor stapje je leefstijl blijvend veranderen. Voor vrouwen die resultaat willen, klaar zijn met hun oude leefstijl en bereid zijn om te doen wat nodig is om hun leefstijl te veranderen en om 100% toegewijd te werken aan hun fysieke doelstellingen .

Meer info via simone@puurlijf.nl

Diploma's

NASM CPT
AALO Voedingsdeskundige level 1 en 2
AALO Bootcamptrainer
Groepsfitness instructeur (Les Mills Bodystep, AALO Aerobicsinstructeur)