Over Sander

Blijvend afvallen: het programma waarbij je in 12 weken afvalt en leert af te vallen in één!

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik als diëtist ga jou niet alleen helpen met afvallen, ik ga er ook voor zorgen dat jij alle ins en outs omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er daadwerkelijk afblijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Achtergrond

Een enthousiaste en ambitieuze diëtist met een passie voor fitness en een fascinatie voor voeding, slaap en energiemanagement. Ondernemen betekent voor mij van betekenis zijn voor- en waarde leveren aan mensen. Dit doe ik door ze te voorzien van kennis en inzichten die leiden tot persoonlijke groei. Het geeft mij veel plezier en voldoening om andere mensen vol energie door het leven te zien gaan! Mijn persoonlijke missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het ontwikkelen van een gezonder leefpatroon.

Specialiteit

Voeding, Afvallen en Gedragsverandering

Diploma's

Voeding en Diëtetiek

Stel een vraag aan Sander
reageert binnen 48 uur

12 weken programma

Het programma waarbij je in 12 weken tijd alles leert omtrent gezonde voeding, afvallen en gedragsverandering. 

Waarom direct starten?

  • Stop met jojoën en leer blijvend afvallen
  • 

Intensieve 1 op 1 coaching
  • Een balans tussen gezond eten en genieten
  • 

Bereik en behoud je streefgewicht