Profielabeelding van Ron Verzijl

Over Ron

Mijn naam is Ron Verzijl en ben geboren en getogen in Dordrecht, Zuid-Holland.

Vroeger, als klein jochie, was mijn motoriek zeer slecht. Mijn knieën lagen constant open omdat ik altijd op de grond viel.
Om mijn balans en coördinatie te verbeteren, hebben mijn ouders mij judo lessen laten volgen. Met (letterlijk) vallen en opstaan werd ik steeds beter en begon ik steeds beter te bewegen.
Ik kreeg de smaak te pakken en ben naast judo ook karate en atletiek gaan beoefenen. Het was in deze periode dat mijn passie voor sport echt is ontstaan.

Tijdens het volgen van mijn MBO opleiding was ik volop met sport bezig en was mijn motorische achterstand eigenlijk niet meer merkbaar. Het was tijdens mij HBO studie in Breda dat ik de stap maakte om in militaire dienst te gaan, bij de Koninklijke Landmacht. Mijn droom achterna en het avontuur opzoeken bij de infanterie! Inmiddels heb ik 15 dienstjaren als beroepsmilitair achter de rug en kijk ik terug op een mooie militaire loopbaan!

Naast mijn militaire loopbaan ben ik al vanaf 2012, na het halen van de benodigde opleidingen, werkzaam als groepsinstructeur/ personal trainer.

Ik heb aan de levende lijve ondervonden hoe belangrijk sport en beweging kan zijn. Niet alleen voor de lichamelijke ontwikkeling, maar ook de geestelijke en mentale gezondheid.
Mijn doel is om mijn kennis en ervaring te delen en de levens van mijn klanten op een positieve manier te beïnvloeden!

Achtergrond

- 15 jaar ervaring als militair bij de landmacht
- 25 jaar ervaring in zelfstandig trainen voor topprestaties
- Vanaf 2012 ervaring als groepstrainer/ personal trainer
- Vanaf 2014 eigenaar en hoofdtrainer eigen sportclub Can-Do Fitness in Amersfoort

Specialiteit

- Lifestyle coaching
- Krachttraining
- Conditietraining
- Afvallen / voeding
- Hardlopen
- (kick)boksen/ zelfverdediging

Diploma's

AALO Fitness Trainer level 1
AALO Fitness Trainer level 2
AALO Personal Trainer

Stel een vraag aan Ron

reageert binnen ± 42 uur

Outdoor/Urban Bootcamp

Buiten sporten in groepsverband blijft gewoon superleuk! We maken tijdens de training gebruik van de omgeving en gebruiken het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Niet op een fitness apparaat in de sportschool maar lekker dynamisch bewegen, heerlijk in de buitenlucht! In de wintermaanden trainen we op de woensdagavond op de wagenwerkplaats, en in de zomer in Birkhoven bos.  

Indoor Bootcamp

De Indoor Bootcamp: Circuittraining is een relatief korte maar intensieve groepstraining. Elke keer staat er een ander circuit klaar waar je krachtuithoudingsvermogen en je conditie mee wordt uitgedaagd!  Denk aan kettlebells, battleropes, dumbells, TRX touwen en nog veel meer! Dit alles wordt ondersteund door een enthousiaste instructeur en een stevige beat uit de speakers. Ga de uitdaging aan en doe mee! De training duurt ongeveer 60 minuten inclusief cooling down en stretchen.

Personal training

"Fun, persoonlijk en gericht op resultaten".

Nadat we een persoonlijke intake hebben gedaan maak ik een begeleidingsplan. Dit plan is volledig afgestemd op jouw situatie. We gaan vervolgens 1-op-1 aan de slag. Goede trainingen die ook leuk zijn om te doen. Maar nog belangrijker, ze zijn goed uitgedacht en brengen jou dichter naar jouw doel. En daarna krijg je "huiswerk" mee voor de rest van de week.

Maar het gaat niet alleen maar om het sporten, dat weet jij ook! Voeding is key. We bekijken je voedingspatroon. Wat is goed en wat is minder goed? Hoe zien jouw dagen eruit en wanneer kan je eten? Koken? Ontbijt? We gaan een voedingsschema opstellen wat werkt voor JOU en jouw situatie.

Het is tijd om aan jezelf te gaan werken met een professional die zelf het voorbeeld geeft en weet wat de valkuilen zijn. Laat mij je naar je doel coachen!

"Word de fitste versie van jezelf, you Can-Do it!"

Ron

Word de fitste versie van jezelf, you Can-Do it!