Over Randy

Mijn naam is Randy Draad en ben 24 jaar jong. Als sportfanaat begonnen en inmiddels werkzaam als Personal Trainer in de regio Oss/Den Bosch. Voeding en beweging zijn belangrijke factoren binnen een gezonde levensstijl. Ik werk graag naar een levensstijl toe die bij jou past!

Achtergrond
Sport en omgang met mensen hebben me altijd geboeid. Na het CIOS te hebben afgerond ben ik begonnen aan de opleiding Bedrijfskunde. Totaal iets anders. Ik voelde me totaal niet op m'n gemak op deze opleiding en heb me volledig gefocust op beweging en voeding. Doormiddel van verschillende cursussen en opleidingen heb ik me ontwikkeld tot een waardig voedings- en bewegingscoach. Met mooiste van dit beroep is om een mens te zien veranderen qua uiterlijk, maar vooral als mens zijnde zelf. Geweldig! 

Specialiteiten

Mijn specialiteiten zijn gewichtsbeheersing, aankomen en levensstijl coaching. Als zelfstandig professional heb ik een bepaald concept waarmee ik werk. In dit concept krijg je de volledige 100% aangeboden. Voeding, Beweging en Coaching. Dit alles staat garant voor resultaat en voldoening. 

Diploma's

CIOS Niveau 4
AALO Fitness Docent 1 & 2
Fitness Master & Personal Training
AED en reanimatie
Seniorensport & Aangepaste Sporten
Gecertificeerd (sport)voedingscoach 

Personal Training

Het woord zegt al genoeg. Je kunt niet iedereen dezelfde training gaan geven. Heb jij een (sport)specifiek doel, dan gaan we hier samen mee aan de slag. Stellen samen een realistisch plan op met doelgerichte oefeningen. We maken het dus volledig PERSOONLIJK

ik bied:
- Doelgericht plan
- Trainingen op maat
- In jouw buurt op de locatie waar jij je prettig voelt
- Gegarandeerd resultaat
- Fun factor altijd aanwezig

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. Waarbij we alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen zodat het verantwoord afvallen is. Eventueel mogelijk in combinatie met Personal Training! (Speciaal concept)

Ik bied:

- Gratis Intake
- 3 tot 6 dagen proefperiode 
- Geen plan waarin ik je dingen verbied
- Verantwoord voedingsplan