Over Nick

Ik ben Nick Beurskens, 20 jaar en woon in Panningen.

Momenteel studeer op het CIOS in Sittard. Mijn passie is Fitness en Voeding, door deze te combineren help ik mensen hun doel te behalen . Ik maak persoonlijke training- en voedingsschema's. Door samen aan de slag te gaan kunnen we elk doel aan!


Achtergrond

Altijd heb ik erg veel interesse gehad in de sport. Ik heb 4 jaar op Taekwondo gezeten, en 9 jaar op Kickboksen. Nu ben ik al 3 jaar actief in de Fitness. Ik ben hiermee begonnen en kreeg een passie voor deze sport. Door zelfstudie ben ik erg veel te weten gekomen en heb daardoor ook zelf veel kennis ontwikkeld. Door mijn passie help ik nu mensen hun doel te behalen. Voor deze mensen maak ik persoonlijke training- en voedingsschema's. Door intensieve begeleiding komen we samen bij ons doel!

Specialiteiten

Persoonlijke trainingsschema's
Persoonlijke voedingsschema's
Intensieve 1 op 1 begeleiding


Diploma's

- Fitness & Health Coördinator niveau 4
- Fitness Trainer A
- Lifestyle Coach
- EHBO Diploma

Personal Training

Ik bied persoonlijke trainingsschema's aan. Voor ieder doel maak ik een specifiek trainingsschema en door intensieve 1 op 1 begeleiding behalen we jou doel.

Voedingschema's

Ik bied persoonlijke voedingsschema's aan. Na een intake krijg je een persoonlijk voedingsschema waarmee je aan de slag kan gaan.

Groepslessen

Tevens verzorg ik ook groepslessen. Denk hierbij aan groepslessen zoals:
Bodypump, 55+, groepsfitness en vele meer.