Over Monique

Lichaam en geest. Naar mijn idee zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door mijn achtergrond in de psychologie en mijn passie voor sport en voeding leg ik graag de koppeling tussen deze toch essentiële gebieden. Tijdens mijn personal training speelt niet alleen het fysieke een rol maar ook het psychisch aspect. Hoe motiveer ik mezelf? Waarom lukt het me niet om af te vallen? Waar zitten mijn valkuilen?

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar wat jou motiveert, stimuleert en sterker maakt.

Specialiteiten
Bij Pulles Training en Coaching houden altijd met een intake- kennismakingsgesprek, waarin de onderwerpen bewegen, voeding en leefstijl grondig worden besproken. Tevens zal er, in gezamenlijk overleg, een concreet doel worden gesteld, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken. Indien gewenst zal er dan een uitgebreide healthcheck plaatsvinden om het beginniveau te kunnen vaststellen. Deze healthcheck zullen wij periodiek herhalen om de vooruitgang te monitoren.

Diploma’s
Master gezondheidszorgpsychologie, Radboud Universiteit Nijmegen
Fitnesstrainer A

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:
* Een doelgericht bewegingsplan
* Bij jou in de buurt 
* Wekelijkse trainingen op maat
* Verzekerd van resultaat
* Vanaf 35 euro

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 
* Gratis intakegesprek
* Voedingsschema’s op maat
* Virtueel eetdagboek
* Vaak gedekt door zorgverzekering
* Vanaf  35 euro