Profielabeelding van Michael Gortz

Over Michael

Ik ben een enthousiaste en goed opgeleide personal trainer/ vitaliteitstherapeut uit Arnhem. Naast ervaring in de sport op Nederlands niveau heb ik verschillende opleidingen/cursussen gevolgd.


Achtergrond

Ik ben trainer geweest van verschillende Nederlandse kampioenen en heb als manager van de grootste fitnesszaak van Europa, veel advies mogen geven aan o.a. personal trainers en fysiopraktijken. Tegenwoordig ben ik eigenaar van Optimus Personal Training Arnhem. Hier beoefen ik mijn passie. 


Specialiteit

Het helpen van een individu naar een persoonlijk doel is hetgeen waar ik het meest geïnteresseerd in ben. Dit variërend van algemene fitheid/afslanken tot topsport/modellenwerk. Naast personal trainer ben ik ook medical trainer, waardoor ik ook mensen kan helpen met verschillende klachten/ziektes. Mijn werkwijze is gebaseerd op de best beschikbare wetenschappelijke kennis, waardoor ik deze werkwijze altijd kan onderbouwen.


Diploma's

  • Personal Trainer/ Vitaliteitscoach
  • Medical Trainer/ Vitaliteitstherapeut
  • Voedingsconsulent
  • Crossfit Level 1
  • Gewichthefcoach

Stel een vraag aan Michael

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Voor optimaal resultaat kiest u voor 1 op 1 training. De personal trainer zal samen met u een persoonlijk doel stellen en een plan bedenken om deze te realiseren. Hierdoor is de kans op succes erg groot. U kunt losse uren afnemen, kiezen voor een pakket of na aanleiding van het intake gesprek kiezen voor een traject op maat.

Groepslessen

De groepslessen in de vorm van small group training, betekent training in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Voor elk doel is een bepaalde les ontwikkeld. Zo kunt u de wekelijkse workout of the week (WOW) meedoen voor een verbetering van algehele kracht en conditie. Voor vrouwen is de women shaping les ontwikkeld om de vrouwelijke figuren zo zichtbaar mogelijk te maken. Voor de fanatieke sporters is er de strength and conditioning les die vergelijkbaar is met Crossfit.

Optimus Bootcamp

De bootcamp in Arnhem is voor grotere groepen bestemd en is ideaal voor het verbeteren van de totale conditie. Op verschillende niveaus wordt er getraind. Er is een basis bootcamp voor beginnende sporters. Daarnaast is er een bootcamp voor de wat meer gevorderden. Hier wordt de deelnemer net wat meer tot het uiterste gedreven. Optimus zal in de bootcamps in Arnhem onderscheidend zijn, vanwege de toegevoegde materialen in de lessen (zoals ballen, ladders, trx, kettlebells etc.)

Performance

Optimus Personal Training is er ook voor atleten. Aangezien het fysiek van een sporter steeds belangrijker wordt, biedt Optimus begeleiding bij het behalen van sportieve prestaties. Dit kan op individueel vlak door sportspecifieke plannen te maken en ook op het gebied van voeding een uitgebreid advies te verzorgen. Optimus personal training biedt ook begeleiding aan teamsporten. Zo is Optimus gespecialiseerd in de voetbalsport, waar het ondersteuning biedt in fysieke training. Naast voetbal zal Optimus personal training in elke teamsport haar kennis kunnen toepassen om teams beter te laten presteren en doelen te behalen.

Maximaal resultaat wordt behaald met persoonlijke aandacht