Over Linsey

Mijn naam is Linsey van Gansewinkel. Ik ben 31 jaar en sporten is mijn grote passie. Naast mijn fulltimebaan als directrice van een basisschool, ben ik heel wat uurtjes met sporten bezig. In 2014 heb ik, samen met een vriendin, een eigen bootcampbedrijf opgericht -> MoYo Boot Camp.

Achtergrond
Al van jongs af aan heb ik veel uurtjes doorgebracht met sporten. Vanaf mijn 5e ben ik fanatiek gaan turnen. Op mijn 25e ben ik hiermee gestopt. In mijn zoektocht naar een nieuwe passie en uitdaging, ben ik verslaafd geraakt aan Bootcampen! Dat was voor mij een moment om een eigen bedrijf hierin te beginnen. Met ruim 175 leden geef ik met veel liefde en plezier de trainingen. Ook kunnen mensen bij mij terecht voor voedingsadvies, personal training of small groep training.

Specialiteiten
Mijn specialiteit is voornamelijk het motiveren van anderen en het uiterste er uit halen. Samen wordt er een doel vastgesteld en wordt er hard gewerkt om dit te bereiken. Tijdens de trainingen zorg ik voor veel creativiteit en afwisseling. Hierdoor zijn de trainingen altijd weer een unieke ervaring!

Diploma's
Aalo Bewegingsonderwijs
Gewichtsconsulente

Bootcamp

Wil jij graag fit worden, afvallen of gewoon lekker sporten? Bootcamp is dé manier om super fit te worden in de frisse buitenlucht!

Reguliere trainingen:

Ma 19:30 – 20:30 uur

Di 19:30 – 20:30 uur (Boksbootcamp)

Wo 19:30 – 20:30 uur

Za 09:30 – 10:30 uur

Zo 09:30 – 10:30 uur

Half jaar abonnement:
* 1x in de week trainen is €22,50 per maand
* Onbeperkt trainen is € 32,50 per maand

Jaar abonnement:
* 1x in de week trainen € 20,50 per maand
* Onbeperkt trainen is € 30,00 per maand

Rittenkaarten:
* 10 rittenkaart € 60,-
* 20 rittenkaart € 100,-


Ook hebben wij de zogenoemde 'Small group trainingen'. Voor meer informatie hierover, kun je contact met ons opnemen!


Daarnaast verzorgen wij tevens bedrijfsbootcamp. Dit met als doel teambuilding. Daarnaast verbetert het de conditie, de weerstand en het welzijn van medewerkers. Dit resulteert in fittere medewerkers met als gevolg minder ziekteverzuim. Daarnaast is bootcamp natuurlijk leuk en effectief!


Ook voor teamuitjes, kinderfeestjes en workshops kun je contact met ons opnemen.

Personal Training

Sport je graag alleen, maar heb je wel een coach nodig? Is de drempel te hoog om in een groep te sporten? Heb je iemand nodig om je doel te bereiken? Of wil je naast de gezamenlijke trainingen wat extra’s? Wat voor reden je ook hebt, wij helpen je graag!

Met personal training krijg je individueel training en word je gecoacht op alle fronten, zowel mentaal als fysiek.

Lijkt dit je iets? Neem dan contact met ons op om te kijken of we aan kunnen sluiten bij jouw wensen! Move Yourself!

* Training van 1 uur € 35,-
* Bij afname van 10 rittenkaart voor PT € 30,- per les.