Over Larissa

Van vroeger af aan wist ik al mezelf fysiek uit te dagen in sport. Naar mate ik ouder werd moest ik toekomst keuzes gaan maken, hierdoor kreeg ik een onvoldaan gevoel. Ik was ontevreden met wat ik op dat moment deed, en met hoe ik in het leven stond. Ik leerde mezelf uiteindelijk beter kennen, en ging weer dat gene doen waar ik altijd al goed in was! Actief zijn met sport en voeding is voor mij een uitlaatklep geweest voor veel dingen, waardoor het ook heel wat worstelingen met zich mee bracht. Door uiteindelijk een goede balans te creëren in mijn leefstijl, durf ik te zeggen dat ik nu in èèn van de beste fases van mijn leven zit. Het voelt als mijn taak om andere uit mijn ervaring hier in te begeleiden. Door middel van een goede balans heb ik geleerd het beste uit mezelf te leren halen op alle fronten. "Ik kan dat niet" staat niet in mijn woordenboek! Dit wil ik graag overbrengen op mijn klanten, ik kan jou laten inzien waartoe jij in staat bent!

Achtergrond

Ben jij klaar om verandering aan te brengen in jouw leefstijl? Wil jij je gezonder, fitter, sterker en vooral gelukkiger voelen? Maak die stap, en ik ga jou begeleiden in de weg daar naar toe! Maak nu een afspraak en samen gaan we kijken hoe we jouw doelstellingen verwerkelijken.

Specialiteit

1 op 1 training – Duo training – Groeps training

Kracht en conditie training – Functionele training– Core en stability training – Afvallen/vetpercentage verlagen – Spiermassa opbouwen/sterker worden – Outdoor en Bootcamp training


Diploma's
  • 10 jaar Ervaring in de fitness
  • 2 jaar Fitness instructeur
  • 2013-heden Voedingscoach
  • 2013-heden Bootcamp trainer
  • 2014-heden Zelfstandig personal trainer
  • AALO Fitness trainer
  • Physio Physics personal trainer
Stel een vraag aan Larissa
reageert binnen 48 uur

Fysieke Training

Efficiënt werken aan jouw doelen; afvallen en/of spiermassa opbouwen, mobiliteit, balans, kracht en de algehele conditie op peil brengen. Ook het wegnemen of verbeteren van fysieke klachten of blessures horen hier bij. Persoonlijk advies op maat.

Mentale Coaching

Het leren elimineren van slechte gedachten en gewoontes. Samen doorbreken we jouw vicieuze cirkel door blokkades weg te nemen. Leren jezelf voorop te stellen en elke dag bewust om te gaan met jouw doelen. Overwin persoonlijke obstakels voor altijd.

Voeding & Leefstijl advies

Gèèn tijdelijk dieet of overhypte desinformatie dat niet alleen ongezond is maar ook nog eens averechts werkt. Leren eten en bewegen op een manier die voor jou je hele leven vol te houden is, zonder terugval. Maar met een goed en blijvend resultaat

1 op 1 Personal Training

100% persoonlijke aandacht voor jou! Dit is de meest efficiënte vorm van begeleiding bij het behalen van grote doelen. Vooral geschikt voor mensen die willen veranderen naar de beste versie van zichzelf. Het algeheel veranderen van je leefstijl en mentaliteit, met blijvend resultaat. Jouw doel word uitgewerkt tot in de puntjes!

Duo Training

Train samen met iemand die goed bij jou past, het duo stel je zelf samen. Deze manier van begeleiding is vooral geschikt voor mensen die dezelfde doelen hebben. Maar ook fysiek op hetzelfde niveau zitten. Voeding en trainingsadvies worden gecombineerd en zorgen voor het gewenste resultaat dat jullie zoeken!

Groeps Training

In een groep vanaf 4 tot 8 personen effectief sporten. Deze vorm van training is instap baar op elk niveau, je kunt meedoen op jouw tempo. Aansluiten kan bij een bestaande groep, of je kunt er zelf een samenstellen. Deze vorm van begeleiding is gericht op algeheel fit worden en blijven. Teamwork en gezelligheid!