Over Kaylee

Ik ben Kaylee Bruijs, vanaf jongs af aan had ik al een passie voor sport. Ik heb 10 jaar lang gevoetbald maar door verschillende blessures ben ik daar in 2012 mee gestopt. Tijdens mijn revalidatieproces ben ik in aanraking gekomen met krachttraining. Dit zorgde bij mij voor een lifestyle change waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Sinds 2013 ben ik actief als fitness instructrice bij SportCity te Haarlem deze fijne job heeft mij getriggerd om KB personal training te starten. Na mijn studie bewegingsagogiek ben ik dan ook begonnen als personal trainer & lifestyle coach.

Achtergrond


Mijn missie als personal trainer is om je te begeleiden in het gehele proces. Ik bied je de juiste tools aan waardoor jij je doel gaat bereiken. Een nieuwe levensstijl is de sleutel om jouw resultaat te behouden. Door mijn ervaring in de sport en gezondheid branche wil ik je laten ervaren wat wel werkt. KB personal training werkt dan ook alleen met een kwalitatief goed en persoonlijk plan wat jouw mooie resultaten gaat opleveren.

Specialiteit

Motivatie, inzet en resultaat zijn kernwoorden binnen KB personal training. De professionele visie van KB personal training zorgt voor resultaat. Om onze samenwerking dan ook succesvol te laten verlopen en jouw doel te realiseren zal ik 100% inzet van je vragen. Wacht niet langer en neemt contact op, jouw gezonde levensstijl ligt binnen handbereik!

Diploma's
  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • MBO 4 Bewegingsagogiek