Over Henk-Jan

Ik ben Henk-Jan Schipper 38 jaar en al ruim 25 jaar ervaring in diverse sporten zwemmen, stijldansen, kickboxen, kempo, survival, atletiek en Obstacle Course Racing (OCR). Zelf houd ik ook van een stevige uitdaging zoals de 19 km strongviking of 24 km mudmasters. Daarbij vind ik het prachtig om mensen hun doel te laten bereiken op mijn manier. En dat iedereen tevreden kan terug kijken naar zijn of haar prestatie's.

Achtergrond

Mijn achtergrond blijft toch de luchtmobiele brigade geen gezeur en op een verantwoorde manier knallen tijdens een training en de grens opzoeken op zijn tijd! Ook het trainen in je eigen comfort zone is bij mij een belangrijke zaak. Want het moet ook vooral leuk zijn. En dat wil niet zeggen dat er geen resultaat geboekt word. Verder ben ik mijn gehele leven al met sport bezig geweest op hoog niveau. Zo deed ik op mijn dertiende jaar al les geven op de dans school aan de wat oudere kinderen. En was ik zelf al in het bezit van goud ster. Later wedstrijden kickboxen gedaan. Ik ben in 2012 begonnen met Obstacle Course Racing (OCR).

Specialiteit

OCR obstacle course racing is mijn specialiteit! dat is mijn passie!

Mijn passie is zo groot geworden dat ik diverse opleidingen heb gedaan. En zo mijn eigen obstakel park heb gebouwd. Een heuse attractie waarbij jezelf de motor bent. Middels deze sport kan je alle doelen bereiken die jij voor ogen hebt. Of jij nu wil afvallen of sterker wil worden. Bij mij lukt dat! Want de obstakels maken geen excuses en je zal jezelf hard moeten aanpakken om toch bepaalde obstakels te overwinnen net als in het echte leven!!

Diploma's
  • Rode baret.
  • Fitvak A
  • Fitvak B