Over Hélène

Helemaal Fit geeft voedingsadvies op maat. Voeding is brandstof voor je lichaam, welke in het juiste evenwicht je lichaam optimaal van energie kan voorzien. Energie om lichamelijk en geestelijk te kunnen functioneren. Een disbalans in de voeding kan zich op veel manieren uiten. De voornaamste zijn toename en afname van gewicht, maar door vitamine en mineraal tekorten kan je lichaam ondervoed raken met bijbehorende klachten.

Er wordt veel gesproken over ‘gezonde voeding’, maar wat betekent de term gezond in onze huidige consumptiemaatschappij? Welke brandstof heeft je lichaam echt nodig? En wat is de invloed van verschillende voedingsmiddelen op het lichaam? Voor meer informatie hier over kun je mijn blog volgen en het nieuws op mijn sociale media checken.

Samen met jou willen wij jouw balans vinden waarbij jij je gezond en fit voelt. Wij maken geen gebruik van strenge diëten noch maaltijdvervangers, maar gaan voor een realistische, evenwichtige en duurzame aanpak. Wij willen je op basis van jouw persoonlijke doelen begeleiden naar een nieuw voedingspatroon welke in jouw huidige situatie past en vol te houden is. Of je nu wilt afvallen, aankomen of leren om gezonde keuzes te maken, bij Helemaal Fit ben je op het juiste adres!

Specialiteit

Voedings- en leefstijladvies