Over Daniëlle

Daniëlle begon haar voetbalcarrière op 4-jarige leeftijd bij sv Valkenswaard. Later maakte ze de overstap naar UNA. In de zomer van 2008 maakte ze op 16-jarige leeftijd de overstap naar Willem II maakte om te gaan spelen in de Eredivisie. In haar eerste seizoen speelde ze achttien van de 24 duels en scoorde eenmaal. In haar tweede seizoen kreeg ze echter een blessure aan haar kruisband, waardoor haar inbreng beperkt bleef. In het derde seizoen kwam ze weer veelvuldig aan spelen toe. Willem II stopte echter na dat seizoen met vrouwenvoetbal. Daarop besloot Daniëlle over te stappen naar VVV-Venlo. Na een jaar keerde ze terug naar Brabant, naar het nieuwe team van PSV/FC Eindhoven. In 2015 maakte ze na het WK een transfer naar het Zweedse Kopparbergs/Göteborg FC. Op het moment speelt Danielle bij Arsenal.

Interlandcarrière
Begin september 2008 debuteerde Daniëlle voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal onder 19 jaar tegen Denemarken. Ze wist die wedstrijd ook tot scoren te komen. Later die maand werd ze door bondscoach Vera Pauw ook opgeroepen voor het Oranje-elftal, voor het beslissende EK-kwalificatieduel tegen België. Ze kwam daarin echter niet in actie. Op 15 december 2010 maakte ze wel haar debuut op een vriendschappelijk toernooi tegen Mexico. In 2015 behoorde ze tot de selectie voor het WK dat jaar.

Stel een vraag aan Daniëlle
reageert binnen 48 uur

CONTACT

Voor vragen over sponsormogelijkheden, evenementen, TV, presentaties, interviews of andere zaken, neem contact op met mijn management (Zeloo) door op de knop stel een vraag te klikken.