Over Daan

Daan Hullegie is oprichter van Your Sport Pro en zelf sport pro in hart en nieren met een voorliefde voor skiën. Hij is voortdurend bezig met ontwikkelingen in de sportbranche en heeft in de afgelopen tien jaar een solide netwerk opgebouwd met uiteenlopende contacten in de nationale sportindustrie.

Met Your Sport Pro helpt Daan de sportpro's om hun business te laten groeien en maakt hij de verbinding tussen sportprofessional en de sportconsument.

Business coaching

Voor elke sportprofessional die zichzelf scherp wil houden en eruit wil halen wat er in zit. Van opstarten eigen bedrijf tot uitbouwen en vernieuwen. Dit kan in een eenmalige sessie of in een traject op maat.

* Een doelgericht marketingplan
* Organisatie van events
* Personal Branding tips

Workshop Personal Branding

Tijdens een interactieve, van circa twee uur, leren de sportstudenten hoe de huidige sportmarkt eruitziet én hoe ze zich kunnen onderscheiden door hun persoon als merk neer te zetten. 

* Focus op offline en online presentatie 
* Do's en don'ts op social media
* Start met vormgeven carrière 

Resultaten

Workshop docenten CIOS NL
We begrijpen nu het belang van een goede online presentatie. Met veel passie en een gezonde dosis humor heeft hij ons kunnen overtuigen van de noodzaak om onze sportstudenten aan personal branding te laten bouwen.
Jeroen van den Nieuwelaar, sportpro
Jezelf professioneel in de markt zetten is niet eenvoudig. Via mijn profiel op Your Sport Pro zijn al meerdere klanten bij mij terecht gekomen. Dank je wel Daan!
Fitnesstrainers motiveren
Met een zeer leuke workshop heeft Daan ons geleerd hoe we onze carrière als fitness professional een boost kunnen geven. Hij spreekt onze taal en raakt de juiste snaren! We zijn meteen met de tips aan de slag gegaan