Over Astrid

Astrid, geboren in 1990 wat mij in 2017, 27 maakt maar maar in 2018 wel alweer 28! Ik woon gelukkig samen in Breda met mijn vriendin die ik heb leren kennen door de sport waar ik van houd, BodyCombat. Ik heb een half bejaarde hond, en absoluut bejaard paard, een flinke dosis humor en doorzettingsvermogen. Waar een wil is bouw ik een weg of ik verzin hem en doe er wat langer over. Daarmee ben ik van mening dat je karakter en je gedachten je tot mooie plaatsen kunnen brengen. Zo is het op professioneel sportgebied niet anders! Ik zet mijn vaardigheden in voor wie er open voor staat maar zeker voor degene die het moeilijk hebben nog even een tandje extra!

Passie, gedrevenheid, doorzettingsvermogen, humor en pit zijn mijn kernwoorden. Energiek hoef ik daar niet aan toe te voegen, zelfs met typen kan ik niet ophouden!

Achtergrond

Vanaf mijn 6e actief in de paardensport. Tussentijds sporten als turnen, handbal en jazzballet op niveau gedaan. Uiteindelijk gestrand in de fitness in 2011 en hier nooit meer weggegaan. Actief paarden waaronder oa. ook dekhengsten opgeleid, in- en doorgereden tot aan 2015.

Sinds 2015 eigenaar en oprichter van Health for Lifestyle. Coaching op maat en voor een kleine prijs. Waarom? Omdat ik lang niet zo gespecialiseerd ben als sommigen, en mensen enkel wil adviseren en begeleiden! Het hoeft niet altijd groots als het klein ook perfect kan zijn!

Ik ben dus al actief zzp er wat het voor nu absoluut mogelijk maakt om flexibel en spontaan ingezet te worden.

Specialiteit

Paarden dressuursport, trainen van paarden. LESMILLS gecertificeerd BodyPump/BodyCombat instructeur. BodyCombat geniet mijn passie!

Lifestyle coach sinds 2015 en actief meedenker in het gezonder maken van iemand zijn of haar leven. We zijn er om elkaar te helpen, ook in de b2c!