Over Alina

Alina Ploeznik is een extreem gepassioneerde personal trainer die alle internationale health en fitness trends nauwlettend in de gaten houdt.

Achtergrond

Alina Ploeznik, geboren op 28-11-1986 te Kharkov Ukraine, behaalde haar diploma “Sport- en bewegingscoördinator” aan de Sport Academie te Utrecht, waarna zij gelijk doorrolde in een specialisatie Personal Training Fitvak A&B + medisch fitness.

Tijdens de opleiding liep zij stage bij de Nederlandse Tennis Bond en hielp daar bij de conditie hoofdtrainer tijdens de zeer intensieve en gespecialiseerde trainingen van de Nederlandse tennis topatleten.

Specialeiten

- Gewichtsverlies
- Figuurverbetering
- Krachttraining
- High Intensity Interval Training
- Butt Specialist
- Small Group Training
- Voedingsadvies/Boodschappencoach

Diploma's

Sportcollege
Fitvak B & Personal Training
Fitvak A
Gewichtsconsult & Natuurvoedingsadviseur

Personal Training

Wat ik graag wil is dat mensen zich goed bewust zijn van het feit dat met een goed uitgedacht voedingsplan en een uitdagend trainingsschema, ieder gewenst figuur of doelstelling binnen redelijk korte termijn te behalen is!

Ieder lichaam zit net anders in elkaar.Het is daarom belangrijk om samen met de klant als eerst een gericht doel te bepalen.Dit gebeurt tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Small Group

Uiteraard kan er ook gekozen worden om extra aandacht te besteden aan specifieke zones zoals bijvoorbeeld de billen, benen, buik of simpelweg een bevordering van het algemene fitheidsniveau voor een al dan niet aankomende bruiloft of skivakantie.

Naast de 1-op-1 trainingen verzorgt Alina ook bootcamp-style trainingssessies voor kleine groepen die samen met vrienden of vriendinnen willen trainen.