Your Sport Pro helpt met het bereiken van jouw doelen. We verzamelen voor jou de beste en meest gemotiveerde sporttrainers, diëtisten, fysiotherapeuten, masseurs en sportdocenten van Nederland. We noemen ze onze sportpro’s.                       ENGLISH?

Hun kennis, ervaring, professionaliteit en het enthousiasme zullen je helpen om jouw sportieve doelen te bereiken. Bekijk het aanbod in jouw regio, de pro’s stellen zich aan je voor in hun profiel. Je kunt zelf geheel vrijblijvend kennis maken en contact opnemen. Ga naar het profiel van jouw sportpro en kom eenvoudig in contact met ze!

1. Kies jouw regio, doel of discipline

2. Kies jouw sportpro

3. Kom in contact met jouw sportpro


Voor Sportprofessionals

Your Sport Pro biedt sportprofessionals voor slechts €99,- excl. btw per jaar een effectievere online vindbaarheid in zoekmachines. Het online profiel op het platform vergroot hun zichtbaarheid binnen de regio en de desbetreffende sportdiscipline. De aanvragen via Your Sport Pro worden direct doorgestuurd naar de aangesloten sportprofessional. Naast leads biedt Your Sport Pro ook regelmatig kortingen en privileges op producten en diensten die relevant voor hen zijn, zoals korting op een collectieve zorgverzekering, sportkleding, etc.

Aanmelden als pro voor slechts €99,- pj