Fitter worden? Ga via je werkgever aan de slag met Your Health Plan

Ga actief met je gezondheid aan de slag met Your Health Plan: een persoonlijk plan van aanpak voor een gezonde levensstijl. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, gezonder wilt eten of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Vanuit het online sportplatform Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Met ons programma Your Health Plan geef je jezelf een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl! Je regelt het via je werkgever.

Wat is Your Health Plan?

Your Health Plan is een persoonlijk plan op maat dat past bij jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. Je regelt het via je werk, maar het traject draait om jou. Met een compleet plan (inclusief vijf 1-op-1 sessies met een sportcoach in de buurt) geven we je een kickstart voor een gezonde levensstijl die bij jou past. Een aanpak op maat, waarmee je in staat bent om je nieuwe levensstijl vervolgens zelf vol te blijven houden. Of je nu behoefte hebt aan een personal trainer, diëtist, slaapcoach of mentalcoach: met meer dan 2.800 aangesloten coaches in verschillende disciplines ondersteunen we je bij het implementeren én volhouden van jouw nieuwe levensstijl.

Zo vinden wij een oplossing op maat voor iedereen

Your Sport Pro is een landelijk sportplatform dat mensen en organisaties helpt bij het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Wij snappen dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sportbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. In combinatie met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen. Neem zelf contact op met een van onze coaches of regel het via je werkgever met Your Health Plan